Kosova

SWISS zgjat fluturimet e saj për në SHBA deri në dimrin e ardhshëm

Linja ajrore kombëtare do të vazhdojë të fluturojë në një numër destinacionesh të shtuara rishtazi në rrjetin e saj të linjave për verën, deri në muajt e dimrit, përcjell albinfo.ch.

“Në rrjetin e tij të largët, ato përfshijnë kryeqytetin amerikan të Uashingtonit, DC, i cili do të marrë pesë fluturime javore SWISS këtë dimër”, tha kompania.

SWISS gjithashtu do të rrisë frekuencat e fluturimeve këtë dimër në rrugë të zgjedhura ndërkontinentale.

Shërbimet e saj ndërmjet Cyrihut dhe qyteteve amerikane të Los Anxhelosit dhe San Franciskos “do të rriten secili në operacione ditore, ndërsa shërbimi dy herë në ditë do të ofrohet në linjën Cyrih-Miami”, tha SWISS.