Lajme

Mbahet takimi letrar “Eja me vjeshtën”

Takimi mbahet ditën e shtunë, më 1 tetor, me fillim në orën 16.30 në Bibliotekën "Pestalozzi", në adresën: Norastrasse 20, 8004, Zürich

Shoqata e Krijuesve Shqiptarë të Zvicrës, me seli në Cyrih, në vazhdën e aktiviteteve të saj të rregullta, mban më 1 tetor manifestimin letrar “Eja me vjeshtën”.

Në këtë pasdite letrare që do të mbahet në ambientet e bibliotekës “Pestalozzi” do të ketë takime me krijues, prezantim librash, lexim poezish, bashkëbisedim në mes të pjesëmarrësve si dhe muzikë të zgjedhur.

Takimi mbahet ditën e shtunë, më 1 tetor, me fillim në orën 16.30 në Bibliotekën “Pestalozzi”, në adresën: Norastrasse 20, 8004, Zürich.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI