Të tjera

Kosova dhe Shqipëria debutojnë në “Lausanne 2020”

Kosova dhe Shqipëria përfaqësohen me dinjitet

Në garat olimpike “Lausanne 2020”, kanë debutuar Kosova dhe Shqipëria. Garuesit shqiptarë kanë garuar në disiplinat e skijimit alpin: sllallom dhe sllallom të madh.

Kosova dhe Shqipëria, ndonëse për herë të parë në këto gara, e kanë përfaqësuar vendin e tyre me dinjitet, shkruan albinfo.ch.

Shqipëria dhe Kosova u përfaqësuan me dinjitet nga çunat Ezio Leonetti dhe Drin Kokaj. Ata garuesn në disiplinën e sllallomit në skijimin alpin të Lojërave Olimpike Dimërore për të Rinj “Lozana 2020”.

Albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch