Të tjera

Mbyllen kutitë e votimit në Mal të Zi

Rreth 70 përqind e votuesve e shfrytëzuan të drejtën e tyre në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale tê Malit të Zi të cilat u organizuan sot.

Në garën për të parin e vendit ishin kandidatët e Partisë Demokratike të Socialistëve dhe Lëvizjes Evropa tani, Milo Gjukanoviq dhe Jakov Milatoviq.

Derisa ende nuk dihen rezultatet, pjesëmarrja në këtë raund ishte për 7.7 përqind më e lartë.