Lajme

Më 1 tetor festohet “Dita e Perimeve të Zvicrës”

Më 1 tetor vendi do të festojë “Ditën e Perimeve të Zvicrës”, me restorante të shumta në gjithë Zvicrën që ofrojnë ushqime vegjetariane, “të ndryshme dhe kreative” në këtë ditë, përcjell albinfo.ch.

Menyja vetëm vegjetariane do t’u shërbehet edhe pasagjerëve të klasit të biznesit në bordin e avionëve SWISS dhe Edelweiss, dhe të gjitha restorantet e McDonald’s do të kenë gjithashtu vetëm pjata pa mish këtë ditë.

https://newsroomodisha.com/switzerland-to-go-vegetarian-for-a-day-on-october-1st/

https://www.myswitzerland.com/en-ch/planning/about-switzerland/sustainability/swisstainable-veggie-day/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI