Shqipëria

Më 1 tetor hyn në fuqi marrëveshja Zvicër-Shqipëri për pensione

Në datën 1 tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës. Lajmin e ka bërë të ditur kryeministri i Sbqipêrisë Edi Rama.

“Kjo marrëveshje do t’u ofrojë qytetarëve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë përfitimet e plota të kontributeve të tyre. Së shpejti edhe ratifikimi i marrëveshjes me Italinë”, ka shkruar Rama.