Futboll

Me veshje ilire, në mes të Gjermanisë

Në Euro 2024, vëmendje ka marrë veshja ilire në mes të Gjermanisë, përcjell albinfo.ch.

Llesh Biba ka tërhequr edhe vëmendjen e medieve botërore për gjetjen e tij për këtë kampionat që po mbahet në Gjermani.

 

Mund të jetë një imazh i 2 persona, turmë dhe teksti