Shkurt.ch

Mediat publikojnë këshilla për temperaturat e larta

Vendi po përgatitet për një valë nxehtit me temperatura pritet të jenë të larta. 

Shkrimet në media ndihmojn në publikimin e këshillave se si qëndrosh freskët dhe  shëndetshëm. 

Shumica e gazetave thonë se është e rëndësishme qëndrojmë  hidratuar, pijmë paktën një apo një e gjysmë litra ujë ditë, shmangin alkoolindhe natyrisht të përdorim krem mbrojtës, përcjell albinfo.ch. 

Blick thotë vendosni jastëkun tuaj frigorifer gjatë ditës, kështu  është i ftohtë kur shkoni shtrat dhe përdorni një ventilator dhomën e gjumit.