• Shqip
E Hënë 15 Tetor 2018 Shkarko App..
 • Shqip
menu

WHO’S WHO?

Sami Dalipi

Të gjitha

 Kosova

Mësimdhënësit nga Skenderaj kanë ndjekur një trajnim në Gjermani

Trajnimi përmbante një kualifikim në aspektin e mësimit didaktik dhe praktik në profilin e ndërtimtarisë, duke mësuar nga sistemi dual i Gjermanisë

Mësimdhënës nga Shkolla Profesionale QKM në Skenderaj kanë përfunduar modulin e parë të trajnimit që është mbajtur në shkollën profesionale në Karlsruhe të Gjermanisë.

Trajnimi përmbante një kualifikim në aspektin e mësimit didaktik dhe praktik në profilin e ndërtimtarisë, duke mësuar nga sistemi dual i Gjermanisë. Gjatë vitit të ardhshëm do të zhvillohen edhe trajnime të tjera.

Ky projekt mbështetet nga republika e landit Baden-Württemberg dhe implementohet nga Akademia e Landi dhe në bashkëpunim me shkollat profesionale në Baden- Wüttemberg dhe në koordinim me Konsullatën e Republikës së Kosovës në Stuttgart, shkruan rtklive.com.

Në këtë kontekst vlen të përmendet puna disa mujore e konsujve të Republikës së Kosovës në Stutgard, Besnik Miftaraj dhe Arjan Kashtanjeva.

Reklamë
Reklamë
 • NR. FL NGA STATUSI
 • OTF3564Basel - MulhouseARRIVED 23:52
 • ST2918ParisARRIVED 21:08
 • BUR616StuttgartARRIVED 22:17
 • JP157MunichSCHEDULED 23:17
 • X38964DusseldorfESTIMATED
 • X38950StuttgartSCHEDULED 00:53
 • NR. FL NGA STATUSI
 • EZS1484GeneveTAKE OFF 21:23
 • DY1909OsloTAKE OFF 21:18
 • ST6051MunichTAKE OFF 22:14
 • X38965DusseldorfESTIMATED
 • X38951StuttgartESTIMATED
 • BUR711MunichESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari