Diversité

Mirëpres në shtëpinë time një refugjat

Përballë fluksit të madh të refugjatëve, disa familje  zvicerane me banim në Zvicër hapin dyert e tyre për të mirëpritur në shtëpinë e tyre personat në gjendje të vështirë, të cilët janë larguar nga vendi i tyre për shkak të luftës, duke u ofruar atyre një mjedis të ngrohtë dhe njerëzor.


 Të tjera nga Diversité