Kulturë

Adelina Berisha

Modele

Shqiptarja që mban titullin Miss Benelux, Adelina Berisha është përzgjedhur Miss Asia Pacific World Belgium dhe ajo do të përfaqësojë Belgjikën në këtë kompeticion të bukurosheve.

Adelina është 18 vjeçare dhe është kandidatja më e re për këtë spektakël të madh. Stafi menaxhues i Adelinës është i bindur se Miss Benelux do ta bëjë më të mirën nga ana e saj.

Miss Asia Pacific World është një garë e një rëndësie të veçantë, ku Adelina mund të ndërtojë një karrierë shumë të mirë, shkruan agjencia Ina.

Adelina gjithashtu në fund të muajit gusht do të qëndrojë në Itali, ku do të marrë pjesë në konkursin e modelimit “The Look Of the Year”, e më pas në muajin tetor do të niset për në Kore.

06.07.2013

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriAdelina Berisha
  • Vendi ku vepron:Antwerpen-Belgjikë
  • Profesioni:Modele

  WHO’S WHO të tjera