Koronavirusi: çast pas çasti

Mirlind Kryeziu i FC Zürich rezulton pozitiv

"Që nga shfaqja e simptomave të para të buta, ai nuk ka marrë pjesë në trajnime dhe aktualisht është në izolim shtëpiak me simptoma të lehta"

Qendërmbrojtësi i FCZ, Mirlind Kryeziu ka rezultuar pozitiv sot në testin për virusin korona. Kështu njofton faqja informative për futbollin në internet, fussballinfos.ch.

Kryeziu është po kështu pjesë e përfaqësueses kosovare të futbollit.

Që nga shfaqja e simptomave të para të buta, ai nuk ka marrë pjesë në trajnime dhe aktualisht është në izolim shtëpiak me simptoma të lehta, transmeton albinfo.ch. Deri në ndonjë vendim tjetër, ai nuk merr më pjesë në trajnime dhe operacione të lojërave.

FC Cyrih në këtë kontekst ndjek udhëzimet e BAG dhe tani po merr hapat e nevojshëm. Të gjithë lojtarët e gatshëm për ndeshjen e nesërme dhe anëtarët e stafit do të testohen, në kuadër të masave paraprake, transmeton albinfo.ch. Rezultatet janë ende në pritje.

Që nga rifillimi i stërvitjeve, të gjithë personat që merren në konisideratë për lojëra dhe trainim u janë nënshtruar kontrolleve të hollësishme klinike të përditshme, në përputhje me konceptin e mbrojtjes të ligës ku bën pjesë FC Cyrih, përcjell albinfo.ch.

Këto kontrolle përfshijnë testimin e gjendjes shëndetësore dhe të simptomave të sëmundjes, si dhe matjen e temperaturës dhe të gjitha duhet të jenë të dokumentuara, thuhet në faqen fussballinfos.ch.