Shkurt.ch

Misteri rrethon vdekjen e familjes belge

Ende ka shumë pyetje rreth vdekjes së një familjeje belge që jetonte në kantonin Vaud.

Të hënën policia gjeti prindërit dhe djali i tyre 13-vjeçar të vdekur në shtëpinë e tyre në Apple, pranë Lausanne.

Ata besojnë se familja kishte vdekur këto ditë e fundit.

Prokurorët thonë se kanë gjetur një letër të shkruar nga babai, i cili duket se përshkruan se po vuante probleme profesionale. Ai punoi për një kompani bio-farmaci në kantonin Neuchatel, përcjell albinfo.ch.

Raportet e shtypit thonë se nuk ka dëshmi se një armë zjarri ose thikë është përdorur në nënën apo djalin. 

Autopsia vazhdon akoma për babain.

Fqinjët thonë se nuk dëgjuan asgjë nga shtëpia dhe alarmi u ngrit vetëm kur djali nuk shkoi në shkollë.