Kosova

Në Evropianin e boksit në Beograd nuk po lejohen boksierët e Kosovës

Bëhet e ditur se në Evropianin e boksit në Beograd nuk po lejohen boksierët e Kosovës, përcjell albinfo.ch.

Ndërkohë Shqipëria po merr pjesë dhe flamuri shqiptar shfaqet në kryeqendrën e Serbisë.

Shpresat janë që të fitohen medalje.

Një titull kampioni dhe intonimi i himnit do të ishte sukses i jashtëzakonshëm.