Kosovë

Në Prizren pritet të ndërtohet një teleferik për turistë

Swisscontact në Kosovë nënshkroi memorandum mirëkuptimi me Ministrinë e Mjedisit dhe Komunën e Prizrenit

Raportohet se Swisscontact në Kosovë nënshkroi memorandum mirëkuptimi me Ministrinë e Mjedisit dhe Komunën e Prizrenit për ndërtimin e teleferikut, që do të lehtësojë qasjen e turistëve në kalanë historike të Prizrenit, përcjell albinfo.ch.

May be an image of 3 people, people sitting, indoor and tree

Ndërtimi do të bëhet me ndihmen e PPSE-së, si një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe implementohet nga Swisscontact në Kosovë dhe Institutiriinvest.