CH-Ballkani

Në Wil të Zvicrës është përuruar shtatorja e Nënë Terezës

Gjatë ditës, në qytetin Wil të St.Gallenit, është bërë përurimi i shtatores së Nënë Terezës. Në përurimin e saj i pranishëm ka qenë edhe don Lush Gjergji, vikar gjeneral i Ipeshkvisë së Kosovës, njëherësh biografi  i njohur i Nënë Terezës, raporton albinfo.ch.

© 2017 ALBINFO.CH

Në ceremoninë e udhëhequr nga Misionit Katolik Shqiptar i Zvicrës, kanë marrë pjesë një numër i madh i mërgates shqiptare, duke mbushur kështu përplot oborrin e kishës St.Peter Kirche, ku dhe është vendosur shtatorja e Nënë Terezës.

Kjo është e para shtatore e saj në Zvicër, ndërkohë që në Gjermani, SHBA e vende të tjera janë disa sosh, të ngritura nga mërgata shqiptare.

© 2017 ALBINFO.CH

Një artikul më të plotë nga Wili i Zvicrës do të mund ta lexoni gjatë ditës së nesërme në albinfo.ch

© 2017 ALBINFO.CH