Lajme

Në Zvicër kanë filluar të ulen çmimet

Supermarketet zvicerane thonë se po shohin që çmimet kanë filluar të ulen.

Por, është vetëm për produkte të caktuara dhe jo gjithëpërfshirëse.

Coop po reklamon shkurtime në 200 produkte dhe Lidl gjithashtu thotë se ata kanë ulje të mëdha çmimesh.

Në shenjë se konsumatorët mbeten shumë të vetëdijshëm për koston, supermarketet thonë se kërkesa për produktet e tyre të markës mbetet e lartë.

Por, një zëdhënës i Lidl thotë se çmimet do të mbeten të luhatshme për momentin dhe disa artikuj mund të rriten, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Aldi thotë se uljet e çmimeve do t’i kalojnë direkt konsumatorit, por është kostoja e transportit dhe paketimit që është pasiguria kryesore.