Lajme

Nga Kosova në Irlandë: Shqiptarja, pjesë e departamentit të “Global Operations” në rrjetin social Facebook

Profesionistja shqiptare, Plarenta Deshishku, jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Dublin, Irlandë, shkruan albinfo.ch.

Ajo është diplomuar për Administrim Biznes dhe Menaxhim të Përgjithshëm në “ESCP Business School”, kurse studimet pasuniversitare i ka ndjekur në “Trinity College Dublin”.

Deshishku, edhe pse në një moshë të re, ka tashmë një karrierë të mbushur me trajnime, specializime dhe eksperienca të ndryshme pune.

Nga muaji korrik 2021, ajo është bërë pjesë e departamentit të “Global Operations” në rrjetin social Facebook, si “Market Specialist”.

Plarenta Deshishku, studente që diplomoi në vitin 2016, pas vitesh pune dhe përkushtimi ka mbërritur të arrijë një gjë që jo shumë kush mund t’ia dalë. /Albinfo.ch