Futboll

Nis shitja e biletave për ‘Euro 2024’, njofton UEFA

Pas publikimit të grupeve për ‘Euro 2024’ UEFA ka njoftuar se ka nisur me shitjen e biletave.

Tifozëve u kërkohet që të krijojnë një llogari në faqen zyrtare të UEFA-s dhe të aplikojnë për bileta për ndeshjet e preferuara të Kombëtares shqiptare. Regjistrimi ka nisur dhe do vazhdojë deri më 12 dhjetor 2023.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të pajisen me bileta për ndeshjet e vitit të ardhshëm në Gjermani mund të hyjnë në faqen zyrtare të UEFA.com, përmes linkut bashkëngjitur:

https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/