Kalendari

Njoftim për të pame për Mustafë Ibrahimin

Njoftojmë të gjithë shokët, miqtë dhe farefisin, se me rastin e ndarjes nga jeta të Mustafë (Haki) Ibrahimit hapim të pame ditën e diel, më 02 qershor 2024. E pamja mbahet nga ora 10.00 deri në orën 15.00.

Adresa: Restaurant Pizzeria Meierhof-Victoria
Steinigstrasse 1
8956 Killwangen

Familja Ibrahimi nga Përlepnica