Vera në Vendlindje

Organizohen mbi 200 aktivitete për mërgimtarët

Albinfo.ch sjell Agjendën e Ditëvë të Diasporës të cilën e kanë përmbledhur në një kalendar zyrtarët e Ministrisë së Diasporës.

Zyrtarët e Ministrisë së Diasporës për t’i mirëpritur bashkatdhetarët kanë organizuar aktivitete të shumta gjatë muajve korrik dhe gusht.

Aktivitete janë organizuar edhe Komunat e Kosovës dhe OJQ-të e ndryshme që bëhen në bashkëpunim me MD-në.

Tashmë njëri prej aktiviteteve ka filluar në qendër të Prishtinës. Bëhet fjalë për Panairin me veshje kombëtare, punime dore dhe ushqime tradicionale

Albinfo.ch sjell Agjendën e Ditëvë të Diasporës të cilën e kanë përmbledhur në një kalendar zyrtarët e Ministrisë së Diasporës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI