Lajme

Ornela, shkrimtare shqiptare që shkruan në gjuhën italiane dhe franceze

Vorpsi do të jetë në datat 24 dhe 25 qershor në ”International City of Arts”, Paris.

Ornela Vorpsi është një fotografe dhe shkrimtare shqiptare që shkruan në gjuhën italiane dhe franceze, përcjell albinfo.ch.

Ka mbaruar studimet e larta në Akademinë e Arteve në Tiranë, Akademinë e Arteve të Bukura të Breras në Milano dhe në Universitetin e Parisit VIII, Saint Denis.

Ornela Vorpsi që nga viti 1997 jeton dhe punon në Paris të Francës.

Vorpsi do të jetë në datat 24 dhe 25 qershor në ”International City of Arts”, Paris.