Fotolajmi

Paulina Vega , fituesja e “Miss Universe 2015”

Miss Columbia ka fituar të dielën në mbrëmje në Miami konkursin e bukurisë Miss Universe 2015

Vajza më e bukur në univers është shpallur Paulina Vega.

22 – vjeçarja, studente për Administrim Biznesi në Bogota, Columbia u ndje shumë e lumtur dhe krenare kur dëgjoi lajmin se njerëz nga Columbia kanë dalë në rrugë për të festuar.

Asnjë nga 88 kandidatët tjera nuk ishte më e bukur në sytë e jurisë se Miss Columbia. Përcjellëse e dytë e 22-vjeçares ishte shpallur buluroshja nga Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vendi i tretë i ka takuar vajzës nga Ukraina, Holanda vjen vendin e 4-të.

Sipas profilit të saj, Vega është i lindur si mbretëreshë bukurie. Hapat e parë si një model I kishte filluar si tetë vjecare. Dhe gjyshja e saj kishte fituar një titull bukurie 62 vjet më parë.

Shqipëria përfaqësohej në këtë konkurs bukurie nga Zhaneta Byberi, ndërsa Kosova nga Artnesa Krasniqi.