Lajme

Piktori shqiptar, pjesë e “Art Athina 2023”, evenimenti më i madh vjetor i artit në Greqi

Fotis Kllogjeri është një artist shqiptar, i cili jeton dhe krijon në Selanik të Greqisë, përcjell albinfo.ch.

Tematika e pikturave të tij ngërthen peizazhe frymëzuar nga jeta urbane, përditshmëria etj.

Mund të jetë art në lidhje me: 3 persona

Piktori shqiptar ishte pjesë e “Art Athina 2023”, evenimenti më i madh vjetor i artit në Greqi. Kllogjeri është gjithashtu pjesë aktive e diasporës shqiptare në Selanik.

Mund të jetë art në lidhje me: 3 persona