Shkurt.ch

“Policia” i vjedh 3.6 milionë franga një gruaje zvicerane

Ajo u kontaktua fillim të nëntorit nga një person, i cili u paraqit si një oficer dhe i pohoi se po hetonte një rrjet hajdutëve, sipas agjencisë lajmeve ATS. 

Gruas i tha se punonjësit në bankën e saj po planifikonin ta vidhnin. 

  dyshuarit kërkuan nga gruaja ruanin hollësitë e hetimit tyre fshehtë. 

pas ata i udhëzuan transferonte pasuritë e saj një llogari re përmes një serie pagesash, me qëllim ruante kursimet e saj nga vjedhja, përcjell albinfo.ch. 

Kjo asaj i  kushtoi 3.6 milionë franga.