Shkurt.ch

Policia zvicerane dhe franceze bëjnë arrestime për grabitjen me kamionë

Policia zvicerane dhe franceze kanë bërë një seri arrestimesh lidhje me një sulm me një kamion blinduar shkurt vitit kaluar kantonin Vaud, përcjell albinfo.ch. 

Mendohet se grabitësit janë zhdukur me 15 milionë franga. 

Banda rrëmbeu vajzën 22 vjeçare një prej shoferëve kamionëve. Burrat e maskuar morën  pastaj dhe u arratisën një Porsche, përcjell albinfo.ch. 

Gjithsej 15 vetë tani janë paraburgim. Policia franceze bëri 13 arrestime rreth zonës Lionit dhe njëjtën kohë Zvicër ishin dy arrestime. 

Një nga dyshuarit u përpoq arratisej duke e hedhur veten jashtë një dritareje, përcjell albinfo.ch. 

Policia thotë se gjithë tashmë janë njohur për ta. Ata gjithashtu gjetën disa holla dhe një armë.