Lajme

Pranvera solli lule të bukura në Cyrih, pavarësisht pandemisë

Stina e Pranverës i dha pamje të mrekullueshme Cyrihut, e mbushur me plot lule e bukuri natyrore

Meqenëse Zvicra është një nga shtetet e vendosur në sistemin e vargmaleve të larta të Alpeve dhe shpesh në literaturën gjeografike përmendet si shtet alpin, tani stina e pranverës ka arritur me gjallëri të natyrës, me motin e mirë, diellin e lulet, pavarësisht koronavirusit që ka kufizuar njerëzimin, shkruan albinfo.ch.

Duke qenë se Zvicra është shtet i pasur, me vende shumë të bukura për nga natyra dhe shtrirja e saj, për t’u zhytur në bukuritë e saj, nuk është e nevojshme të udhëtosh shumë larg sepse pranvera sjellë bukuritë e saj me lule të llojëllojshme edhe në qytetet më të frokuentuara, siç është Cyrihu.

Cyrihu është një ndër kantonet më të rëndësishme të Zvicrës dhe ka më shumë se një milion banorë. Një pjesë të sipërfaqes së këtij kantoni e përbëjnë edhe pyjet e liqenet.

Kjo stinë e bukur, duket se ka filluar ta zgjerojë aktivitetin e saj në Zvicër dhe tani po merr pamje tjetër me gjallërimin e natyrës, pos me dallimet natyrore në jetët e njerëzve, ajo dëshiron ta shtrijë aktivitetin e saj edhe në Cyrih, shkruan albinfo.ch.

Në këtë stinë kaq të bukur shumë njerëz nuk po e shijojnë natyren pasi që po ndodhin shumë ngjarje jo të mira që ndryshuan rrjedhën e shumë vendeve dhe shumë popujve, për shkak të koronavirusit. Por pavarësisht pandemisë, bukuria e luleve në stinën e pranverës na bënë t’i harrojmë gjerat e këqija që po ndodhin, duke na drejtuar drejt pozitivitetit dhe ngjyrave të llojëllojshme.

Më posht keni disa nga fotot e qytetit të Effretikon, në kantonin e Cyrihut: