Lajme

Prishtina shënon ditën pa makina

Sot në Prishtinë shënohet 22 Shtatori – Dita pa makina.

Më 22 Shtator, në mbarë Botën shënohet kjo ditë, që ka për qëllim sensibilizimin e opinionit për shfrytëzimin sa më racional të automjeteve, ruajtjen e shëndetit dhe pakësimin e ndotjes që vje si pasojë e djegies së karburanteve.

Për shënimin  e kësaj dite janë parapa shumë aktivitete, ndërsa disa rrugë të Prishtinës do të jenë të mbyllura për qarkullimin e automjeteve, përcjell albinfo.ch

Agjenda:

Ecje 12:30 – 14:00 /New Born

7 mesazhe për mjedisin 14:30 – 14:40 /New Born

“Druri i Dëshirave” 14:40 – 14:50 /New Born