Shkurt.ch

Prokuroria bllokon llogaritë e Loredana Zefit

Tash e disa muaj, këngëtarja shqiptare që jeton dhe vepron në Zvicër, Loredana Zefi, është duke u përballur me disa akuza për vjedhje dhe mashtrim.

Mediat zvicerane gjatë ditës së sotme kanë njoftuar se pas intervistimit të saj në prokurori, tani asaj i janë bllokuar edhe llogaritë bankare.

Prokuroria zvicerane ka vendosur të ngrijë llogaritë bankare të Loredanës për shkak të hetimit ndaj saj.

Zentraplus.ch ka raportuar se vetë këngëtarja nuk ka komentuar ngrirjen e llogarive, por as prokurorët nuk kanë treguar saktësisht se çfarë masash të tjera do të ndërmarrin.