Kultura

Promovohen në Gjenevë dokumentari e filmi për sundimin e Serbisë në Kosovë,

“Territori i Serbisë Pushtuese mbi Shqiptarët 1844-1999” si libër dhe “Dëshmitë e Heshtura” si film dokumentar do të promovohen në Gjenevë.

Autori Nusret Pllana gjatë ditës së nesërme do të promovojë në xhaminë “Dituria” në Gjenevë një libër dhe një film dokumentar.

Për promovimin e filmit dokumentar dhe librit, janë  ftuar të marrin pjesë të gjithë ata që dëshirojnë të dinë se çka përmbajnë dokumentari dhe libri.

Promovimi do të jetë nesër duke filluar nga ora 13:00.

Hyrja do të jetë gratis.