Koronavirusi: çast pas çasti

Cyrih: Si të mbrohemi nga koronavirusi në gjuhën shqipe

Qyteti i Cyrihut ka ofruar një faqe të internetit, ku do të gjeni një përmbledhje të informacioneve të rëndësishme, këshillave dhe rekomandimeve në gjuhën shqipe në lidhje me situatën e krijuar nga koronavirusi.

Më shumë informata linku në vijim:

stadt-zuerich.ch

Të gjitha informacionet rreth koronavirusit në Zvicër në shumë gjuhë: bag.admin.ch

Të tjera informata aktuale rreth koronavirusit, në shumë gjuhë në Zvicër : www.bag.admin.ch/bag

Si të mbrohemi nga koronavirusi në gjuhën shqipe: bag-coronavirus.ch

Coronavirusi i ri. Mbro veten dhe te tjeret

Publiée par Diaspora TV Switzerland sur Samedi 7 mars 2020