Uncategorized

Refugjatët dhe gjërat e tyre të çmuara

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

 • Foto: Gabriel Hill

Gabriel Hill, një fotograf nga Bazeli në Zvicër, ftoi refugjatë nga e gjithë bota në studion e tij dhe u kërkoi atyre për të sjellë gjërat më të çmuara që kanë marrë me vete në udhëtimin e tyre për siguri. Shpesh, ato ishin të vetmet që kishin marrë me vete.
Projekti Hill u zgjodh si një nga shtatë finalistët në kategorinë e fotografëve të lirë.

http://www.vice.com/read/photos-refugees-most-prized-posession-876