Shqiperia

Rekord: 5 milionë pasagjerë udhëtuan përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës

Për gati nëntë muaj udhëtuan mbi 5 milionë qytetarë

Jemi në shtator të vitit 2023, dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës “Nënë Tereza” shënoi rritje të numrit të pasagjerëve, duke shënuar mbi 5 milionë pasagjerë që udhëtuan përmes Aeroportit Ndërkombëtar (TIA), shkruan albinfo.ch.

Për herë të parë në historinë e aeroportit u trajtuan më shumë se pesë milionë udhëtarë për 8 muaj e gjysmë (duke qenë se tani jemi me datë 16 shtator).

Vetë Tirana International Airport tregon se më datë 15 shtator u arrit numri 5 milionë pasagjerë, duke shënuar historinë e re në këtë aeroport. /Albinfo.ch

May be an image of blimp and text