Shqipëri

Revista amerikane “AZ Animals”: Shqipëria, mes 11 vendeve më unike

Revista amerikane “AZ Animals” e ka renditur Shqipërinë mes 11 vendeve më të mahnitshme dhe unike, përcjell albinfo.ch.

Shqipëria është pjesë e rajonit të Ballkanit të Evropës.

Vendi karakterizohet nga një klimë e larmishme, për shkak të vendndodhjes në kontinent.

Brigjet kanë një klimë mesdhetare, e cila është e përkryer për plazhistët dhe ata që pëlqejnë motin me diell.

Ndërsa shkoni në brendësi, do ta gjeni veten në një rajon malor më të ftohtë dhe shumë të lagësht.