Futboll

Shfaqet harta e Kosovës me ngjyra të Serbisë në ndeshjen me Brazilin

Derisa po zhvillohej ndeshja mes Serbisë dhe Brazilit në kuadër të kupës së botës, tifozët serbë kanë shfaqur në tribuna një hartë të Kosovës me ngjyra të Serbisë.

Kjo paraqet thyerje të rregullave dhe pritet në vijim të shihet nëse FIFA do të reagojë ndaj këtij akti.