Diversité

Shëndeti: A duhet të përshtatim spitalet zvicerane për emigrantët?

“Diversité” është një program i krijuar në bashkëpunim me kanalin televiziv “La Télé” dhe albinfo.ch. Ju mund të shikoni këtë emision çdo tëhënë në orën 13:00, në “La Télé" ose në Albinfo.tv

http://www.latele.ch/play?i=39341


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI