Futboll

Shorti për Euro 2024, Shqipëria në Grupin B

Sot është zhvilluar shorti i grupeve për Euro 2024, që do të mbahet në Gjermani nga 14 qershori deri më 14 korrik.

Shqipëria i përket Grupit B, bashkë me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Sipas rregullave, ekipet nga e njëjta vazo nuk mund të ballafaqohen mes vete, teksa sipas shortit, grupet janë ndarë si më poshtë.

Grupi A:

 1. Gjermania (nikoqire)
  2. Skocia
  3. Hungaria
  4. Zvicra

Grupi B:

 1. Spanja
  2. Kroacia
  3. Italia
  4. Shqipëria

Grupi C:

 1. Sllovenia
  2. Danimarka
  3. Serbia
  4. Anglia

Grupi D:

 1. Fituesi i plejofit A
  2. Holanda
  3. Austria
  4. Franca

Grupi E:

 1. Belgjika
  2. Sllovakia
  3. Rumania
  4. Fituesit i plejofit B

Grupi F:

 1. Turqia
  2. Fituesi i plejofit C
  3. Portugalia
  4. Çekia