Shkurt.ch

Shpëtohen dy adoleshente amerikane nga mali më i lartë i Cyrihut

Dy turiste adoleshente amerikane janë shpëtuar me helikopter Uetliberg, mali i lartë i Cyrihut. 

Vajzat 17 dhe 18-vjeçare thirrën ndihmë pasi humbën në mal. 

 Ato dërguan koordinatat e tyre polici dhe një helikopter u dërgua, përcjell albinfo.ch. 

 Vajzat u sollën mënyrë sigurt. Ata do të faturohen për udhëtimin.