Lajme

Shqipëri: 832 raste të reja dhe 12 humbje jete nga COVID-19

Përditësimi i situatësë së Koronavirusit sot në Shqipëri:

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj           832 persona

Të vdekur                               12 persona

Të shëruar                         535 persona

Testime gjithsej                2.176 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej     39.014 persona

Të  shëruar                        19.384  persona

Të infektuar  aktivë               18.808 perona

Humbje  jete                          822 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej    në spitale         506 persona

Terapi intensive                                 39 persona

Në intubim                                          11 persona


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI