Shqiperia

Shqipëri: Ekspertë nga 9 vende, bashkë me Zvicrën shkëmbyen njohuri mbi Borxhin Qeveritar dhe Menaxhimin e Riskut

Ambasadorja Huber theksoi se për mbështetjen zvicerane 'fokusi është në forcimin e kapaciteteve institucionale dhe teknike'.

Pa dyshim se menaxhimi i borxhit publikë është pjesë e rëndësishme e ecurisë makroekonomike të një vendi, përcjell albinfo.ch.

May be an image of 1 person and text that says 'WORLD BANK GROUP IRM 6TH GDRM ROUNDTABLE TIRANA, ALBAK 21-22, 21-22,2024 2024'

Bashkë me Bankën Botërore Sekretariati Zviceran i Shtetit për Çështjet Ekonomike SECO ka asistuar 🇦🇱 Ministria e Financave për të forcuar kapacitetet e saj për një menaxhim optimal të borxhit.

May be an image of 6 people and text

Ekspertë nga 9 vende shkëmbyen njohuri dhe ndanë përvojat e tyre mbi Borxhin Qeveritar dhe Menaxhimin e Riskut në tryezën e rrumbullakët në Tiranë.

May be an image of 3 people

Ambasadorja Huber theksoi se për mbështetjen zvicerane ‘fokusi është në forcimin e kapaciteteve institucionale dhe teknike’.