Shqipëria

Shqipëria në ballinën e revistës zvicerane “Migros”

Shqipëria është në dhjetë destinacionet më të kërkuara online në Zvicër

Këtë muaj, Shqipëria si vend me histori dhe vend turistik, është vendosur në kopertinën e revistës zvicerane “Migros”, transmeton albinfo.ch.

Revista Migros vë në theks numrin e lartë të turistëve në Shqipëri.

“Që nga viti i kaluar, Shqipëria është në dhjetë destinacionet më të kërkuara online në Zvicër”, shkruan Migros.

Përveç destinacioneve bregdetare, vendet turistike me karakter historik zënë vendin kryesor në artikullin që i kushtohet Shqipërisë.

Për më shumë: https://issuu.com/m-magazin/docs/migros-magazin-24-2024-d-aa?viewMode=magazine&mode=embed&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1MNEaPRahJq5xs4JRxZRCgUm9uXR4MCdSkyhr2WQ2HuZSPcT278zG8P70_aem_AUaeuu6VOOadcDmWcJx_MYWvfzyyZnWJIvm0gq7zGrkyq0Yi_fwog7M6CZNnpDmn6SkOMeGYJdphGApPgSA1c4cE

Mund të jetë një imazh i harta dhe teksti