Integrimi

Shqiptarët që kandidojnë për zgjedhjet lokale në SHBA

Zgjedhjet Lokale do të zhvillohen të martën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës të martën, më 5 nëntor, zhvillohen zgjedhjet lokale.

Në këtë këto zgjedhje, pjesë e garës janë katër kandidatë shqiptarë.

Vedat Gashi ka mbështetjen e senatores Shelli Mejers e të kongresistëve Nita Llovi dhe Elliot Engëll, transmeton RTV21.

Në këto zgjedhje, në lokacione të tjera, konkurrojnë edhe Bute Biberaj, Jetlir Kulla dhe Visar Tasimi, përcjell albinfo.ch.