Fotolajmi

Si rrotullohet Toka në 21 dhjetor, 20 mars dhe 21 qershor

Dita më e shkurtër e hemisferës veriore është në 21 dhjetor, në 20 marsi dita dhe nata janë të barabarta, ndërsa dita më e gjatë e hemisferës veriore është gjatë 21 qershorit, shkruan albinfo.ch.

Ndërsa sesi ndryshon rrotullimi i Tokës gjatë kësaj kohe, mund të shikoni fotografinë e bashkangjitur me artikullin.