Jeta në Zvicër

Si të merrni shtetësinë zvicerane!

Dëshironi të jeni të natyralizuar në qytetin e Bernës? Të enjten, sot, më 8 nëntor, duke filluar nga ora 17:30 do të informoheni për procesin e natyralizimit, shkruan albinfo.ch.

Ju do të merrni informacion të dobishëm mbi procedurën dhe kushtet që ju duhet të përmbushni për të marrë nënshtetësinë zvicerane. Për detaje, me shumë në linkun në vijim:

Linku