Shqipëria

Soreca porosit për dialog ndërpartiak në Shqipëri

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, Luigi Soreca, ka deklaruar se rruga e Shqipërisë drejt BE-së është shtruar dhe, sipas tij, BE dhe Shqipëria janë më pranë se kurrë.

Për ambasadorin e BE-së, është shumë e rëndësishme që Shqipëria të ruajë përqendrimin mbi reformat dhe prioritetet kyçe.

Sipas Soreca, ky dialog do t’i shërbejë Shqipërisë dhe qytetarëve të saj, përcjell albinfo.ch.

“Është jetike që Shqipëria të qëndrojë e fokusuar në prioritetet kyçe dhe reformat. Dialogu ndërpartiak është jetik në interes të të gjithë qytetarëve shqiptarë”,  ka shkruar ai.