Portrete të firmave

” SUN GARDEN”, aty ku ëndrrat bëhen realitet!       

Kompleksit Turistik dhe Qendrës së Kongreseve “VALI RANCH” në Gjilan i shtohet shumë shpejt edhe “Sun Garden». Bëhet fjalë për nje sallë eventesh e mbuluar e tëra me xhama.

Me «Sun Gareden» hyni në një botë me ambientin e saj magjepsës , kjo sallë eventi  premton t’i bëjë momentet tuaja të veçanta të paharrueshme.

Festimet magjepsëse në «Sun Garden»: Ngrini ngjarjet tuaja në nivelin tjetër me vendin tonë të shkëlqyer, të përsosur për dasma, pritje, gala të korporatave dhe më shumë.

Elegance : Arkitektura jonë madhështore dhe dekori luksoz do të krijojnë një atmosferë duke e bërë çdo moment të përsosur.

Dasma në «SUN GARDEN»,  bëjini realitet ëndrrat tuaja përrallash me mjediset tona të lëna pa frymë dhe shërbimet e personalizuara që do t’ju lënë ju dhe mysafirët tuaj të frymëzuar.

Ndani Magjinë: «Sun Garden» – Ndajeni, shpërndajeni dhe njoftoni botën për momentet tuaja të paharrueshme me ne!

Rezervoni tani: Mos e humbisni këtë përvojë magjike! Siguroni takimet tuaja sot dhe filloni një udhëtim festash madhështore që do të nguliten në zemrat tuaja përgjithmonë.

Bëhuni gati për t’u mahnitur dhe lëreni «sungarden» të jetë biseda e qytetit në mediat sociale! «sungarden» Momente të paharrueshme

Ju mirëpresim

Rezervo në numrat e telefonit :

+383 45 111 007

+38345 506 863

+38345 610 413