Shkurt.ch

Trenat që udhëtojnë mes Cyrihut dhe St. Gallen shkaktuan dje vonesa, ja arsyeja

Trenat shkojnë mes Cyrihut dhe St. Gallenit dp të kthehen  orarin normale pas ndërprerjeve mëdha dje. 

Një kabëll elektrik i energjisë u shkëput dje në mëngjes duke shkaktuar vonesa dhe anulime. Disa pasagjerë shkonin aeroportin e Cyrihut u gjendën bllokuar, përcjell albinfo.ch. 

 Dëshmitarët thonë se një tren kapi kabllon pranë Winterthur dhe e. shkëputi atë nga mbështetësit. Askush nuk u plagos.