Fun

Vajza njëvjeçare dhe qeni i saj – miq të pandashëm

Mame, një vajzë njëvjeçare nga Japonia dhe qeni i saj gjigant, Riku, sigurisht se nëse do të mbahej një garë për miqësinë më interesante, do të zinin vendin e parë.

Kjo dyshe është e pandashme edhe kur hanë, flenë, apo dalin.

Qëndrimi i përbashkët është pjesë e pandashme edhe e llogarisë së gjyshit të Mames në rrjetin social Instagram. (Kjo është llogaria në Instagram) – https://www.instagram.com/tamanegi.qoo.riku/

 

http://mashable.com/2017/08/01/giant-poodle-girl/?utm_cid=hp-n-1#DEKusJdXGsqK