Lajme

Vëllezërit Mustafa ofrojnë këshilla ligjore falas në Londër

Blauden dhe Bernard Mustafa janë dy vëllezërit shqiptarë në Londër, që po ofrojnë këshilla ligjore falas në fushën e ndihmës sociale për personat me aftësi të veçanta.
Blauden dhe Bernard me punën e tyre mbështesin disa nga pjesëtarët më në nevojë të komunitetit, të cilëve u duhet asistencë ligjore, transmeton albinfo.ch.
Për ta ka shkruar edhe ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko, i cili ka thënë se ndihet krenar për ta.
Ministri ka bërë thirrje që mërgimtarët tanë ta ndjekin shembullin e vëllezërve Mustafa që janë shembull për komunitetin.