Kosova

Viola Von Cramon viziton Ambasadën e Kosovës në Berlin

Në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Berlin, sot ka qëndruar raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën, Viola von Cramon.

Ajo u prit nga Ambasadori i Republikës së Kosovës në Berlin, Faruk Ajeti.

Gjatë takimit u ritheksua domosdoshmeria e vazhdimit dhe përforcimit të shkëmbimin politik dhe bashkëpunimit të ngushtë në ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë, jo vetëm në dimensionin bilateral, por edhe atë në kuadër të Bashkimit Evropian.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI